Smart Fixing Systems

Rögzítési megoldások átszellőztetett homlokzatokhoz

Az Allface a VHF (szerelt, átszellőztetett homlokzat) rögzítési technológiájának teljes skáláját kínálja. Rendszertermékeink kiváló minőségűek, költséghatékonyak és minden igénynek megfelelnek.

Az Allface Smart Fixing Systems rendszerekkel kivitelezhetőek minden igényt kielégítő homlokzatok. Építtetők és tervezők hosszútávon esztétikus épületeket alkothatnak.

Az Allface innovátorként műszaki szolgáltatások teljes skáláját kínálja a tervezéstől a kivitelezésig. Nemzetközi értékesítési hálózatunk biztosítja, hogy folyamatosan közvetlen kapcsolatban maradhassunk egyre növekvő ügyfélkörünkkel.

Az ügyfelek igényeihez igazodó, egyedi terveket és specifikációkat biztosítunk, támogatva az építési projektekben részt vevő valamennyi szakembert. Ezáltal személyre szabott tartóprofilokat, fali konzolokat és moduláris rendszereket biztosítunk az átszellőztetett homlokzatokhoz.

→ Rendszerek & Alkalmazások

Az Allface folyamatosan fejleszti a Smart Fixing Systems rendszereket a nemzetközi építőipar számára. Homlokzati burkolatterveit teljes körű szolgáltatást nyújtó partnerként, legyen az bármilyen egyedi vagy összetett — a legmagasabb műszaki minőségben valósítjuk meg.

→ Vállalat

A kifinomultság a fenntartható építészet védjegye. Az Allface intelligens rögzítési technológiája a legmagasabb igényeket is kielégíti. Az eredmény: látványos megjelenésű, modern épületek.

→ Projektek

Az Allface rendszer mindenre kiterjedő csomagot kínál homlokzati burkolatgyártók, építtetőknek és kivitelezők részére. Szabadalmaztatott alépítményünk megfelel minden statikai terhelési követelménynek, az alkalmazandó helyi építési előírásoknak és szabályzatoknak.

A homlokzatok meghatározzák a városképet, és az épületeknek identitást és karaktert kölcsönöznek. A stabil és megbízható rögzítési technológia biztosítja a tartósságot. Az Allface technológiája biztonságosan rögzíti a burkolati elemeket az épületekhez, csavarodás vagy meghajlás nélkül. Szilárdan és tartósan rögzítve bármilyen aljzathoz!

Fénykép: Anders Portman

Folyamatos sikereinket annak köszönhetjük, hogy teljes mértékben megértjük az épületek komplexitását. Folyamatosan új módszereket fejlesztünk a nemzetközi tapasztalataink alapján, új perspektívákat kínálva ügyfeleinknek.

Rendszerek & Alkalmazások

Minden rögzítési igényhez — legyen az látható vagy rejtett, ragasztott vagy mechanikus — a szükséges alkatrészeket kínáljuk Önnek.

További információk