Smart Fixing Systems

Bevestigingsoplossingen voor geventileerde gevels

Allface biedt het volledige gamma bevestigingssystemen voor geventileerde gevels. Onze systeemoplossingen zijn van hoge kwaliteit, economisch en voldoen aan alle eisen.

Met Allface Smart Fixing Systems worden geraffineerde gevels van elke soort een succes. Opdrachtgevers en planners van gebouwen gebruiken ze om duurzaam esthetische gebouwen te ontwerpen.

Als drijvende kracht achter innovatie biedt Allface full-service, van planning tot uitvoering. Door onze internationale distributie zijn wij altijd dicht bij de klant.

Wij voeren de specificaties en de klant specifieke wensen uit van alle bij het bouwproces betrokken partijen. Dit resulteert in precies op maat gemaakte draagprofielen, muurbeugels en modulaire systemen voor geventileerde gevels.

→ Systemen & Toepassingen

Allface ontwikkelt Smart Fixing Systems voor de internationale bouwindustrie. Met ons als full-servicepartner kunt u elk gevelproject, hoe complex ook,in een meetbare kwaliteit realiseren.

→ Onderneming

Finesse is belangrijk voor duurzaam goede architectuur. Slimme bevestigingssystemen van Allface voldoen aan de hoogste eisen. Het resultaat zijn vooruitstrevende gebouwen met een spectaculaire aanblik.

→ Projecten

Allface is het allround-zorgeloos pakket voor gevelfabrikanten, bouwbedrijven en installatiebedrijven. Het gepatenteerde bevestigingssysteem voldoet aan alle statische eisen en van toepassing zijnde bouwvoorschriften.

Gevels geven vorm aan het stadsbeeld, ze geven gebouwen identiteit en karakter. Om dat zo te houden is een solide montagetechniek nodig. De Allface-technologie bevestigt panelen zonder vervorming aan de muur van het gebouw. Onwrikbaar, duurzaam, op elk oppervlak!

Foto: Anders Portman

Wij zijn succesvol omdat wij over de bekende grenzen heen denken, kansen herkennen en van daaruit nieuwe perspectieven voor onze klanten openen. Onze kijk op het geheel helpt ons daarbij.

Systemen & Toepassingen

Wij bieden u de juiste componenten voor elke bevestigingseis — zichtbaar of verborgen onzichtbaar, gelijmd of mechanisch.

Meer informatie